Maddannelse i teori og praksis

    Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typerKonference

    Beskrivelse

    Maddannelse i teori og praksis var et seminar om, hvordan maddannelse kan styrke børns og unges mad- og måltidskompetencer. Maddannelse er efterhånden blevet et centralt begreb i arbejdet med at styrke børns og unges mad- og måltidskompetencer. For at skabe debat om, hvordan der rundt omkring arbejdes med maddannelse inviterede MaddannelsesLab i University College Lillebælt sammen med Aalborg Universitet CPH og Madkulturen til seminar med oplæg og debat med spændende vinkler på maddannelse i teori og praksis, maddannelsesaktører fra hele landet vil mødtes og lavede begrebsafklaringer, kortlagde de teoretiske udgangspunkter og samarbejder om at styrke maddannelse i praksis.

    Formiddagen bød på de teoretiske vinkler, maddannelse kan have. Helle Brønnum Carlsen, Jette Benn og Lars Geer Hammershøj fortalte om deres teoretiske syn på maddannelse.

    Om eftermiddagen var der fokus på at finde nye løsninger til, hvordan maddannelse kan styrkes i daginstitutioner og skoler. Erfaringer fra personer, der har arbejdet med maddannelse i praksis, blev inddraget.


    Idémager og medarrangør i samarbejde med UCL's maddannelses Lab og Madkulturen
    Periode13 mar. 2012
    BegivenhedstypeKonference
    PlaceringOdense, DanmarkVis på kort