Beskrivelse

Frivillige kræfter driver populære langbordsmiddage Fjorten-årige Ilyas dækker langbordene i spisesalen med servietter, vandkander og salt- og peberbøsser. Ud fra industrikøkkenet siver duften af en gryderet sammen med snak og latter fra frivillige kokke og...

Emne

Socialgastronomi, naboskab og madfællesskaber

Periode30 aug. 2024 → 30 aug. 2024

Mediedækning

3

Mediedækning

Mediebidrag

1

Mediebidrag

  • TitelFællesspisning: En smag af falafler og godt naboskab
    Grad af anerkendelseNational
    Mediets navn/udløbSamvirke
    MedietypeTryk
    Land/OmrådeDanmark
    Dato30/08/24
    BeskrivelseMad kan fungere som løftestang for fællesskaber, bæredygtighed og nye kompetencer på tværs af kultur og sociale skel. Det har man oplevet i det udsatte boligområde Hørgården på Amager, der de sidste fire år har været et levende laboratorium. Vi tog med til fællesspisning for at finde ud af, hvordan socialgastronomi kan være en genvej til godt naboskab, sundere vaner og ny forståelse mennesker imellem
    Producer/forfatterRoberta Montanari
    URLhttps://samvirke.dk/artikler/faellesspisning-en-smag-af-falafler-og-godt-naboskab
    PersonerPernille Malberg Dyg