Projekter pr. år
Personlig profil
Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)
Kandidat i fødevarevidenskab, Kandidat
Dimissionsdato: 1 feb. 2013
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller
-
TASTE Didactics - Food and critical thinking
Wistoft, K. (Projektleder), Skovmand-Larsen, M. (Projektdeltager) & Danneskiold-Samsøe, I. (Projektdeltager)
01/08/23 → 31/07/27
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Taste didactics - Smagsdidaktik i faget madkundskab i skolen i Danmark. Et pilotstudie.
Skovmand-Larsen, M. (Projektleder)
01/09/22 → 31/05/24
Projekter: Projekt › Forskning
-
Food education and diversity of everyday life culture and multiculturalism in Japan and Denmark
Olsen, R. J. (Deltager), Carlsen, H. B. (Oplægsholder), Skovmand-Larsen, M. (Deltager), Pless, M. (Oplægsholder), Vial, M. (Oplægsholder) & Wistoft, K. (Arrangør)
24 aug. 2023Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Seminar
-
Naturvidenskab og Madkundskab - NatMad
Carlsen, H. B. (Ekspert), Skovmand-Larsen, M. (Ekspert), Jakobsen, L. S. (Ekspert) & Olsen, R. J. (Ekspert)
sep. 2022 → maj 2024Aktivitet: Andre aktivitetstyper › Andet