Personlig profil

Præsentation

Mine forskningskompetencer ligger indenfor antropologi og –madsociologi, medicinsk antropologi, spiseproblemer, rusmiddelforskning, sundhedsfremme og -interventioner, kvalitative metoder og spørgeskemaundersøgelser. Gennem forskning og projektdeltagelse har jeg opnået stor indsigt i mad og måltiders betydninger for mennesker i forskellige institutionelle sammenhænge.

Arbejdsområder

Primære arbejdsområder:
Som projektdeltager, konsulent og praktiker har jeg gennem en årrække beskæftiget mig med, hvordan samfundsvidenskabelige indsigter kan inddrages i ernærings-, sundheds- og velfærdsprofessionelles arbejde med kostvejledning samt mad og måltider i institutioner.

Kompetencer

Sprogkundskaber:
Sprog: Engelsk
Niveau: Forhandlingsniveau

Organisatoriske kompetencer:
Projektledelse: Nogen erfaring
Networking: Nogen erfaring
Fundraising: Nogen erfaring
Administration: Nogen erfaring
Ledelse: Nogen erfaring

Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)

Projektleder, Implement

Dimissionsdato: 1 jan. 2014

Diplomuddannelse, DISPUK: Danish institute for supervision, employee development education and Consultancy

Dimissionsdato: 1 jan. 2012

Ph.d., Københavns Universitet

Dimissionsdato: 1 jan. 2003

Mag.Scient

Dimissionsdato: 1 jan. 1997

Ansættelser

Ph.d., Københavns Universitet

20002003

Videnskabelig assistent, Københavns Universitet

19972000

Timelærer, Københavns Universitet

19961997

Konsulent, Kriminalforsorgen

19941995

Forskningsmedhjælper, Københavns Universitet

19921993

Emneord

  • forskning
  • forebyggelse
  • empowerment
  • analyse
  • evalueringsdesign
  • aktionsforskning
  • body image

Fingeraftryk

Fingeraftryk genereres automatisk ud fra videnskabelige udgivelser, hvor de skaber et indeks med vægtede emneord for hver enkelt forsker.
  • 1 Lignende profiler

Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år

Seneste eksterne samarbejde på lande-/områdeniveau. Dyk ned i detaljerne ved at klikke på prikkerne eller