Projekter pr. år
Personlig profil
Præsentation
Mine forskningskompetencer ligger indenfor antropologi og –madsociologi, medicinsk antropologi, spiseproblemer, rusmiddelforskning, sundhedsfremme og -interventioner, kvalitative metoder og spørgeskemaundersøgelser. Gennem forskning og projektdeltagelse har jeg opnået stor indsigt i mad og måltiders betydninger for mennesker i forskellige institutionelle sammenhænge.Arbejdsområder
Primære arbejdsområder:Som projektdeltager, konsulent og praktiker har jeg gennem en årrække beskæftiget mig med, hvordan samfundsvidenskabelige indsigter kan inddrages i ernærings-, sundheds- og velfærdsprofessionelles arbejde med kostvejledning samt mad og måltider i institutioner.
Kompetencer
Sprogkundskaber:Sprog: Engelsk
Niveau: Forhandlingsniveau
Organisatoriske kompetencer:
Projektledelse: Nogen erfaring
Networking: Nogen erfaring
Fundraising: Nogen erfaring
Administration: Nogen erfaring
Ledelse: Nogen erfaring
Uddannelse (Akademiske kvalifikationer)
Projektleder, Implement
Dimissionsdato: 1 jan. 2014
Diplomuddannelse, DISPUK: Danish institute for supervision, employee development education and Consultancy
Dimissionsdato: 1 jan. 2012
Ph.d., Københavns Universitet
Dimissionsdato: 1 jan. 2003
Mag.Scient
Dimissionsdato: 1 jan. 1997
Ansættelser
Ph.d., Københavns Universitet
2000 → 2003
Videnskabelig assistent, Københavns Universitet
1997 → 2000
Timelærer, Københavns Universitet
1996 → 1997
Konsulent, Kriminalforsorgen
1994 → 1995
Forskningsmedhjælper, Københavns Universitet
1992 → 1993
Emneord
- forskning
- forebyggelse
- empowerment
- analyse
- evalueringsdesign
- aktionsforskning
- body image
Fingeraftryk
- 1 Lignende profiler
Samarbejde og topforskningsområder i de sidste fem år
Projekter
- 3 Afsluttet
-
Narrativ og mindfulnessbaseret sundhedsvejledning
Rasmussen, U. H. (Projektleder) & Kristensen, S. T. (Projektleder)
21/08/19 → 10/10/19
Projekter: Projekt › Udviklingsprojekt/ Innovation
-
Operation Morgenduft - Dynamiske værtskaber og værtskabende efter/videre uddannelser
Justesen, L. (Projektleder), Kristensen, N. H. (Projektdeltager), Ute Walter (Projektdeltager), Maltesen, T. (Projektdeltager), Beck, A. M. (Projektdeltager), Kristensen, S. T. (Projektdeltager), Mahler, K. H. (Projektdeltager), Kiy, N. (Projektdeltager), Overgaard, S. S. (Projektdeltager), Andersen, M. C. (Projektdeltager), Kristrensen, H. V. (Projektdeltager), Sørensen, H. H. (Projektdeltager), Andersen, E. F. (Projektdeltager), Mortensen, B. J. (Projektdeltager) & Villadsen, M. L. (Projektdeltager)
01/06/18 → 30/06/22
Projekter: Projekt › Forskning
Fil -
Kroniske lidelser og narrativ kostvejledning
Kristensen, M. B. (Projektdeltager) & Kristensen, S. T. (Projektleder)
01/01/15 → 30/09/15
Projekter: Projekt › Forskning
-
Facilitating involvement of nursing home residents in food-related activities in breakfast clubs: A qualitative inquiry
Justesen, L., Kristensen, S. T., Walter, U. & Kristense, N. H., mar. 2025, I: Clinical Rehabilitation. 39, 3, s. 399-409 11 s.Bidragets oversatte titel :Facilitering af plejehjemsbeboeres involvering i mad-relaterede aktiviteter i form af morgenmadsklubber: Et kvalitativt studie Publikation: Bidrag til tidsskrift › Tidsskriftsartikel › Forskning › peer review
Åben adgang -
Alternative kostideologier
Kristensen, S. T. & Rasmussen, U. H., 13 jan. 2022, Mad, mennesker og måltider : samfundsvidenskabelig perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 3. udg. København: Munksgaard , s. 431-446 16 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
-
At leve med fedme
Holm, L. & Kristensen, S. T., 13 jan. 2022, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelig perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 3. udg. København: Munksgaard , s. 397-412 16 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
-
Fedme som samfundsproblem
Kristensen, S. T. & Holm, L., 13 jan. 2022, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelig perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 3. udg. København: Munksgaard , s. 383-396 14 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
-
Krop og spiseproblemer
Kristensen, S. T., 13 jan. 2022, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelig perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (red.). 3. udg. København: Munksgaard , s. 365-382 17 s.Publikation: Bidrag til bog/antologi/rapport › Bidrag til bog/antologi › Formidling
-
BSA Food Study Group Conference 2017
Kristensen, S. T. (Deltager)
26 jun. 2017 → 27 jun. 2017Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Konference
Fil -
Chronical illness and the issue of context in dietary counselling
Kristensen, S. T. (Oplægsholder)
25 jun. 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag eller oplæg
-
DSKE Årsmøde 05/05 2017
Kristensen, S. T. (Deltager)
5 maj 2017Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Konference
-
Narrativ kostvejledning - en ny tilgang til diætisten, der styrker relationsdannelse og samarbejde med borgeren
Kristensen, S. T. (Oplægsholder)
5 maj 2017Aktivitet: Tale eller præsentation - typer › Foredrag eller oplæg
-
Operation Morgenduft
Justesen, L. (Arrangør), Kristensen, S. T. (Deltager), Norlund, I. (Deltager), Walter, U. (Oplægsholder), Kristensen, N. H. (Chairman), Overgaard, S. S. (Deltager), Kiy, N. (Deltager), Andersen, M. C. (Deltager), Sørensen, H. H. (Deltager) & Mahler, K. H. (Deltager)
13 dec. 2018Aktivitet: Deltagelse i eller arrangement af en begivenhed - typer › Seminar