Grønne Bæredygtige Fællesskaber

  • Siiger, Charlotte (Projektdeltager)
  • Dyg, Pernille Malberg (Projektleder)
  • Petersen, Christian Poul (Projektdeltager)
  • Barthel, Camilla Anthon (Projektdeltager)
  • Hatt, Camusa (Projektdeltager)
  • Villadsen, Morten Lerche (Projektdeltager)
  • Mortensen, Berit Jelsbak (Projektleder)
  • Barslund, Signe Krogshede (Projektdeltager)

Projekter: ProjektUdviklingsprojekt/ Innovation

Projektdetaljer

Beskrivelse

Formålet med projekt Grønne Bæredygtige Fællesskaber er at udvikle og afprøve metoder inden for socialgastronomi til at engagere beboere i sociale fællesskaber via et fælles tredje - haver og mad, og at videreformidle metoder i og erfaringer med at engagere beboere i mad- og grønne fællesaktiviteter.

Lægmandssprog

Projektet styrker fællesskaber for beboere gennem mad og haver. Formålet er, at udvikle og afprøve metoder til at engagere beboere i sociale madfællesskaber og opbygge kompetencer indenfor klimavenlig mad, madspild og haver.
AkronymGBF
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato15/09/2031/01/24

Samarbejdspartnere

  • Partnerskabet Urbanplanen (Projektpartner)
  • Amagerplanen - boligsocial helhedsplan

Emneord

  • brugerinddragelse
  • empowerment
  • kost
  • livskvalitet
  • sundhedsfremme
  • social kapital
  • social inklusion
  • socialgastronomi