Madmæssig mangfoldighed

  • Pless, Majbritt (Projektdeltager)
  • Damsgaard, Camilla T (Projektdeltager)
  • Greffel Frerks, Connie (Projektdeltager)
  • Hansen, Susanne Tønneskov (Projektdeltager)
  • Vial, Merete (Projektdeltager)
  • Carlsen, Helle Brønnum (Projektdeltager)
  • Wistoft, Karen (Projektleder)

Projekter: ProjektForskning

Projektdetaljer

Beskrivelse

Formålet er at udarbejde et videnskabeligt supplement til faget madkundskabs undervisningsvejledning med anbefalinger, der støtter lærerens didaktiske valg og begrundelser.Materialet skal være med til at sikre, at eleverne får mulighed for at arbejde med madmæssig mangfoldighed med fokus på, hvordan værdier, holdninger, vaner, traditioner og smagspræferencer samt hensyn til sundhed og sygdom skabes af mennesker i samspil med hinanden i relation til tid, sted og anledning.
StatusAfsluttet
Effektiv start/slut dato01/10/2031/12/24

Samarbejdspartnere

  • UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole
  • Professionshøjskolen Absalon
  • VIA University College
  • Danmarks Pædagogiske Universitet
  • Aarhus Universitet
  • Københavns Professionshøjskole