Cognitive and Emotional Stressors of Child Homicide Investigations on U.K. and Danish Police Investigators

Bidragets oversatte titel: Kognitive og følelsesmæssig stress hos efterforskere i UK og DK ved efterforskning af drabssager, hvor børn er ofre.

Jason Roach, Kathryn Sharratt, Ashley Cartwright, Thomas Skou Roer

Publikation: Bidrag til tidsskriftTidsskriftsartikelForskningpeer review

Abstract

Ved tidligere forskning er der identificeret kognitive og følelsesmæssige oplevet stressfaktorer ved efterforskningen af drab af voksne og af børn. I denne artikel er der foretaget interviews med efterforskere fra UK og DK med omfangsrig erfaring med efterforskning af drab på voksne og børn og der ses at være stor forskel på hvordan denne efterforskning påvirker den enkelte efterforsker og hvordan de hver især forsøger at bearbejde deres oplevelser. Der var dog store ligheder mellem hvordan efterforskere fra UK og DK håndterede disse oplevelser ved brug at blive mere følelsesmæssigt lukket og ved brug af sport og motion. Disse fund har vigtige implikationer for hvordan politiets uddannelse og for efterforskernes mentale velfærd ved efterforskning af drab og særligt hvis ofret er et barn. 
Bidragets oversatte titelKognitive og følelsesmæssig stress hos efterforskere i UK og DK ved efterforskning af drabssager, hvor børn er ofre.
OriginalsprogEngelsk
TidsskriftHomicide Studies
Vol/bind22
Udgave nummer3
Sider (fra-til)296-320
Antal sider25
ISSN1088-7679
DOI
StatusUdgivet - 1 aug. 2018

Citationsformater