Etik, moral og moralisering: Bæredygtighed i madkundskabsdidaktik

    Publikation: AndetIndlæg i netbaserede medier

    Abstract

    Klima, bæredygtighed og øko-kritisk bevidsthed fylder mere og mere på den politiske dagsorden – også i skolen. I Madkundskab er det ikke nyt at eleverne arbejder med bæredygtighed og forskellige former for fødevare¬produktion for at kvalificere deres kritiske beslutningstagning hvad angår mad og måltider. Men måderne, der undervises på, har ændret sig. Derfor er det vigtigt, at man inddrager pædagogisk og didaktisk forskning på området i undervisningen og i den pæda-gogiske hverdag.
    OriginalsprogDansk
    Publikationsdato2020
    UdgiverSmag for Livet
    StatusUdgivet - 2020

    Emneord

    • Moral
    • Etik
    • Moralisering
    • Bæredygtighed
    • Madkundskabsdidaktik
    • Smagsdidaktik
    • Den moralske smag
    • Madkundskab
    • Didaktik

    Citationsformater