Hver sin ret, men hvordan?

Karen Wistoft, Boris Andersen

Publikation: AndetIndlæg i netbaserede medier

Abstract

I slutningen af 2020 satte ”Rådet for sund mad”, i samarbejde med Selskabet for Mad & Læring og Foreningen for Madkundskab, fokus på mad, måltider og smag i sammenhæng med de udfordringer som madkundskabslærere dagligt står overfor i undervisningen, når de møder elevernes mangeartede præferencer og udtryk for det, som de vil/ikke vil og må/ikke må spise. Det skete med afsæt i Karen Wistofts forskning, bl.a. i regi af det Nordea-støttede initiativ ”SMAG FOR LIVET”.
OriginalsprogDansk
Publikationsdatomaj 2021
UdgiverForeningen for Madkundskab
StatusUdgivet - maj 2021
Udgivet eksterntJa

Emneord

  • Madmæssig mangfoldighed
  • Smagsdimensioner
  • Smagsdidaktik
  • Sentire aude
  • Sensus communis
  • Læring

Citationsformater