Abstract
Vi lever i en kultur der på mange måder knytter vores identitet til mad, fx i forhold til hvad vi poster på sociale medier, om vi køber økologi, stenaldermad, er tykke eller tynde, om vi går op i dyrevelfærd, miljø, osv. Elementer der er med til at skabe vores identitet gennem de valg vi træffer. At man bliver hvad man spiser handler i dag om mere end kost. Mad og måltider fylder meget i alle menneskers liv. Både kulturelt, socialt og sundhedsmæssigt, men det til trods så fylder mad og måltider kun lidt i de danske skoler og er generelt ofte kun begrænset beskrevet som en del af lærers eller pædagogers ”rigtige” arbejde.
| Originalsprog | Dansk |
|---|---|
| Publikationsdato | 28 mar. 2017 |
| Status | Udgivet - 28 mar. 2017 |
| Udgivet eksternt | Ja |
Emneord
- Læring, pædagogik og undervisning
- Sundhed, ernæring og livskvalitet
- Skoler, fag og institutioner
- Børn og unge