Maddannelse med lokale rødder: Måltidsformater

Malis Ravn, Mikkel Jacobsen, Susanne Tønneskov Hansen, Birger Lundgren, Anette Kamuk

Publikation: Bog/antologi/rapport/Ph.d. afhandlingRapportFormidling

1857 Downloads (Pure)

Abstract

Projektet er en del af en større pulje fra undervisningsministeriet på 10 millioner, der blev fordelt på otte kommunale projekter med formål at styrke maddannelsen i folkeskolen. Projekt Maddannelse med lokale rødder er et udviklingsprojekt eftersom projektet skal udvikle et undervisningsmateriale med det formål at forandre faget madkundskab. Herunder at skabe nye samarbejder mellem skoler og lokale fødevareproducenter med henblik på at inspirere, motivere og styrke elevernes færdigheder i faget madkundskab. Endvidere har projektet fokus på det fælles måltid i folkeskolen, som en del af elevernes maddannelse. Projektet er et samarbejde mellem læreruddannelsen, ernæring og sundhedsuddannelsen samt en kommune i Region Sjælland
OriginalsprogDansk
UdgivelsesstedSlagelse
ForlagCFU Slagelse, University College Sjælland
Antal sider8
ISBN (Trykt)978-87-92717-68-9
StatusUdgivet - 1 sep. 2019
Udgivet eksterntJa

Emneord

  • Børn og unge
  • Læring, pædagogik og undervisning

Citationsformater