Morgenmadsklubber

Ben Nielsen, Lise Justesen (Udvikler), Helle Bruhn (Udvikler), Grete Brorholt (Udvikler), Lotte Orr Evron (Udvikler), Helge Mørch Suneson (Udvikler)

    Publikation: Ikke-skriftlig produktionPodcast, musik- og lydproduktionUndervisning

    Abstract

    Har deltagelse i morgenmadsklubber for beboere i plejebolig en positiv effekt på beboernes (madrelateret) funktionsevne og livskvalitet

    Og - Hvordan kan en værtskabstilgang under støtte beboerens involvering

    Og - hvad betyder resultaterne for fremtidens professionelle arbejde med måltider i plejeboliger



    Artiklerne, der henvises til i podcasten er

    Justesen, L., & Overgaard, S. S. (2017). The hospitable meal model. Hospitality & society, 7(1), 43-62.

    og

    Seerup, P. D., Sihm, C. E., Justesen, L., & Kristensen, S. T. (2020). Dialogen over Bedstefars Skæg: Med nye redskaber til at skabe gode samtaler omkring måltider i plejebojavascript:void(0);liger kan samtalerne rejse på tværs af fortid, nutid og fremtid. Gerontologi, 36(1), 4-7.
    OriginalsprogDansk
    Publikationsdato2022
    UdgivelsesstedKøbenhavn
    PublikationsmedierOnline
    StatusUdgivet - 2022

    Emneord

    • Sundhed, ernæring og livskvalitet
    • SYGVIDEN
    • Lise Justesen
    • Maadfællesskab
    • ernæring
    • morgenmadsklubber

    Citationsformater