Projects per year
Personal profile
Presentation
Mine forskningskompetencer ligger indenfor antropologi og –madsociologi, medicinsk antropologi, spiseproblemer, rusmiddelforskning, sundhedsfremme og -interventioner, kvalitative metoder og spørgeskemaundersøgelser. Gennem forskning og projektdeltagelse har jeg opnået stor indsigt i mad og måltiders betydninger for mennesker i forskellige institutionelle sammenhænge.Work areas
Primære arbejdsområder:Som projektdeltager, konsulent og praktiker har jeg gennem en årrække beskæftiget mig med, hvordan samfundsvidenskabelige indsigter kan inddrages i ernærings-, sundheds- og velfærdsprofessionelles arbejde med kostvejledning samt mad og måltider i institutioner.
Competences
Linguistic competences:Language: English
Level: Negotiation level
Organisational unit competences:
Project management: Some experience
Networking: Some experience
Fundraising: Some experience
Administration: Some experience
Management: Some experience
Education/Academic qualification
Projektleder, Implement
Award Date: 1 Jan 2014
Diplomuddannelse, DISPUK: Danish institute for supervision, employee development education and Consultancy
Award Date: 1 Jan 2012
Ph.d., University of Copenhagen
Award Date: 1 Jan 2003
Mag.Scient
Award Date: 1 Jan 1997
Positions
Ph.d., University of Copenhagen
2000 → 2003
Videnskabelig assistent, University of Copenhagen
1997 → 2000
Timelærer, University of Copenhagen
1996 → 1997
Konsulent, Kriminalforsorgen
1994 → 1995
Forskningsmedhjælper, University of Copenhagen
1992 → 1993
Keywords
- research
- prevention
- empowerment
- analysis
- evaluation design
- action research
- body image
Fingerprint
- 1 Similar Profiles
Collaborations and top research areas from the last five years
Projects
- 3 Finished
-
Narrativ og mindfulnessbaseret sundhedsvejledning
Rasmussen, U. H. (Principle researcher) & Kristensen, S. T. (Principle researcher)
21/08/19 → 10/10/19
Project: Development project/ Innovation
-
Operation Morgenduft - Dynamiske værtskaber og værtskabende efter/videre uddannelser
Justesen, L. (Principle researcher), Kristensen, N. H. (Co-researcher), Ute Walter (Co-researcher), Maltesen, T. (Co-researcher), Beck, A. M. (Co-researcher), Kristensen, S. T. (Co-researcher), Mahler, K. H. (Co-researcher), Kiy, N. (Co-researcher), Overgaard, S. S. (Co-researcher), Andersen, M. C. (Co-researcher), Kristrensen, H. V. (Co-researcher), Sørensen, H. H. (Co-researcher), Andersen, E. F. (Co-researcher), Mortensen, B. J. (Co-researcher) & Villadsen, M. L. (Co-researcher)
01/06/18 → 30/06/22
Project: Research
File -
Kroniske lidelser og narrativ kostvejledning
Kristensen, M. B. (Co-researcher) & Kristensen, S. T. (Principle researcher)
01/01/15 → 30/09/15
Project: Research
-
Alternative kostideologier
Kristensen, S. T. & Rasmussen, U. H., 13 Jan 2022, Mad, mennesker og måltider : samfundsvidenskabelig perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 3. ed. København: Munksgaard , p. 431-446 16 p.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Contribution to book/anthology › Communication
-
At leve med fedme
Holm, L. & Kristensen, S. T., 13 Jan 2022, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelig perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 3. ed. København: Munksgaard , p. 397-412 16 p.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Contribution to book/anthology › Communication
-
Fedme som samfundsproblem
Kristensen, S. T. & Holm, L., 13 Jan 2022, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelig perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 3. ed. København: Munksgaard , p. 383-396 14 p.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Contribution to book/anthology › Communication
-
Krop og spiseproblemer
Kristensen, S. T., 13 Jan 2022, Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelig perspektiver. Holm, L. & Kristensen, S. T. (eds.). 3. ed. København: Munksgaard , p. 365-382 17 p.Research output: Chapter in Book/Report/Conference proceeding › Contribution to book/anthology › Communication
-
Mad, mennesker og måltider: samfundsvidenskabelige perspektiver
Holm, L. & Kristensen, S. T., 13 Jan 2022, 3. ed. København: Munksgaard . 453 p.Research output: Book/Report/PhD thesis › Book › Communication
-
Chronical illness and the issue of context in dietary counselling
Kristensen, S. T. (Introductory speaker)
25 Jun 2017Activity: Talk or presentation types › Lecture or presentation
-
BSA Food Study Group Conference 2017
Kristensen, S. T. (Paricipant)
26 Jun 2017 → 27 Jun 2017Activity: Participating in or organising an event types › Conference
File -
DSKE Årsmøde 05/05 2017
Kristensen, S. T. (Paricipant)
5 May 2017Activity: Participating in or organising an event types › Conference
-
Narrativ kostvejledning - en ny tilgang til diætisten, der styrker relationsdannelse og samarbejde med borgeren
Kristensen, S. T. (Introductory speaker)
5 May 2017Activity: Talk or presentation types › Lecture or presentation
-
Operation Morgenduft
Justesen, L. (Arranger), Kristensen, S. T. (Paricipant), Norlund, I. (Paricipant), Walter, U. (Speaker), Kristensen, N. H. (Chairman), Overgaard, S. S. (Paricipant), Kiy, N. (Paricipant), Andersen, M. C. (Paricipant), Sørensen, H. H. (Paricipant) & Mahler, K. H. (Paricipant)
13 Dec 2018Activity: Participating in or organising an event types › Seminar