Ulla Gars Jensen
20052024

Research activity per year

Personal profile

Competences

Organisational unit competences:
Project management: Several years of experience
Networking: Several years of experience
Administration: Several years of experience

Presentation

Lektor, faglig koordinator med fokus på teknologi og digitalisering, cand.scient.soc., sygeplejerske, Sygeplejerskeuddannelsen  Københavns Professionshøjskole. Har været underviser på sygeplejerskeuddannelsen siden 1994. Har deltaget i forsknings- og udviklingsprojekter i samarbejde med Københavns kommune og Professionshøjskolen Metropol/København. Har været projektleder på integrationsprojekt omkring kvalificering af udenlandske sygeplejersker til det danske sundhedsvæsen samt etablering af mentorordning til fastholdelse af de udenlandske sygeplejersker i uddannelsen. Har i perioden 2012 - 2015 været projektleder for projekt Technucation se mere om dette under projekter. I perioden januar 2017 - 2019  har jeg været projektleder for projekt Digital Diabetes, se mere om dette under projekter. I perioden 2018 - 2020 deltaget i projekt DIGITEK i samarbejde med Efter- og videreuddannelse på KP samt Gladsaxe kommune. Projektet har fokus på løft af digitale kompetencer hos sundhedspersoner i kommunen. Fra 2022 - december 2023 deltager i projekt Teknologiforståelse og dokumentationspraksis i det borgernære dataarbejde i sundhedssektoren. Fra august 2023 - august 2026 projektleder for et nordisk projekt NorDigHE, der i samarbejde med private og offentlige partnere skal udvikle uddannelsesforløb til sundhedsprofessionelle der skal passe patienter , der indlægges i eget hjem. Læs mere om projektet herinde under projekter. Er på institut for Sygeplejerske- og Ernæringsuddannelserne tilknyttet uddannelsesrum 1 på sygeplejerskeuddannelsen.  Jeg underviser primært indenfor  teknologiforståelse og teknologi herunder velfærdsteknologi på sygeplejerskeuddannelse 1., 2. og 4. semester, Ernærings- og sundhedsuddannelserne 6. semester og Sundhedsadministrativ koordinator uddannelsen 3. semester.  Jeg er forløbskoordinator på det tværprofessionelle forløb Innovation på tværs på 2. studieår og vejleder ved  Bachelorprojekter på sygeplejerskeuddannelsen.

Øvrige arbejdsområder:Beskikket censor ved sygeplejerskeuddannelsen, Master uddannelsen i klinisk sygepleje, kandidatuddannelsenFolkesundhedsvidenskan og kandidatuddannelsen informatik og sundhedsinformatik.

Vurdering af udenlandske sygeplejerskeuddannelser for Styrelsen for Patientsikkerhed.

Work areas

Primære arbejdsområder:

Faglig koordinator med fokus på teknologi og digitalisering, Forløbskoordinator for Innovation på tværs( Tværprofessionelt forløb på 2. studieår på det sundhedsfaglige fakultet.

Undervisning indenfor teknologi i arbejdslivet herunder den professionsfaglige teknologiforståelse og velfærdsteknologier.

Forskning- og udvikling indenfor teknologi og digitalisering i arbejdslivet.


Øvrige arbejdsområder:

Øvrige arbejdsområder:Beskikket censor ved sygeplejerskeuddannelsen, Master uddannelsen i klinisk sygepleje, kandidatuddannelsenFolkesundhedsvidenskan og kandidatuddannelsen informatik og sundhedsinformatik.

Vurdering af udenlandske sygeplejerskeuddannelser for Styrelsen for Patientsikkerhed.

 

Education/Academic qualification

Komplekse interventioner indenfor pædiatrisk sundheds- og sygepleje, Lund University

13 Jan 20167 Jun 2016

Award Date: 7 Jun 2016

Projektlederuddannelse XL, Uddannelsesbetegnelse: Projektlederuddannelse XL(forløb for ledere af særligt store projekter)

Award Date: 31 Dec 2013

Projektledelse, projektlederuddannelse

Award Date: 31 Aug 2012

Cand. Scient. Soc , Aalborg University

Award Date: 1 Jan 2000

Sygeplejerske , Sygeplejeskolen ved Rigshospitalet

Award Date: 1 Jan 1986

Associate professor qualification, CVU Øresund

… → 2007

19962000

Positions

Lektor , Metropol EVU

1 May 1994 → …

Afdelingssygeplejerske , FAS Øresund i Hørsholm Almen Medicinsk Afdeling

19931994

1. Assistent , FAS Øresund i Hørsholm Almen Medicinsk Afdeling

19911993

Sygeplejerske , FAS Øresund i Hørsholm Almen Medicinsk Afdeling

19901991

Sygeplejerske , Kennedy Center

19861990

Fingerprint

Dive into the research topics where Ulla Gars Jensen is active. These topic labels come from the works of this person. Together they form a unique fingerprint.
  • 1 Similar Profiles

Collaborations and top research areas from the last five years

Recent external collaboration on country/territory level. Dive into details by clicking on the dots or