TY - RPRT
T1 - Madmæssig mangfoldighed i madkundskab
AU - Wistoft, Karen
AU - Thorborg, Mathias
AU - Christensen, Jacob
AU - Pless, Majbritt
AU - Greffel Frerks, Connie
AU - Carlsen, Helle Brønnum
AU - Vial, Merete
AU - Damsgaard, Camilla
AU - Hansen, Susanne Tønneskov
PY - 2022
Y1 - 2022
N2 - Madmæssig mangfoldighed er et samfundsvilkår, som influerer både vores individuelle smagsoplevelser, mad- og måltidsfælleskaber samt Madkundskab i skolen. I et samfund, hvor befolkningen har mange forskellige kulturelle rødder, spiser vi også forskelligt – vi har forskellige smagsmæssige præferencer, og vi har forskellige mad- og måltidstraditioner.
AB - Madmæssig mangfoldighed er et samfundsvilkår, som influerer både vores individuelle smagsoplevelser, mad- og måltidsfælleskaber samt Madkundskab i skolen. I et samfund, hvor befolkningen har mange forskellige kulturelle rødder, spiser vi også forskelligt – vi har forskellige smagsmæssige præferencer, og vi har forskellige mad- og måltidstraditioner.
M3 - Rapport
SN - 9788793551213
BT - Madmæssig mangfoldighed i madkundskab
PB - Aarhus Universitet
ER -